banner13

Ölmeztoprak, Malatyalıların taleplerini iletti

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın katılımlarıyla düzenlenen istişare toplantısında konuşan AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Malatyalıların talep ve isteklerini Bakan Yerlikaya’ya iletti.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
25 Mayıs 2024 Cumartesi 13:44
Ölmeztoprak, Malatyalıların taleplerini iletti

6 Şubat depremlerinde doğrudan etkilenen 11 ilin milletvekilleri, AFAD Başkanlığı’nda İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile bir araya geldiler. 

Toplantıda, 6 Şubat’tan bu yana deprem bölgelerinde yapılan çalışmalar ve deprem konutları ile ilgili istişarelerde bulunuldu. Milletvekilleri tarafından şehirlerin talepleri ve ihtiyaçları da bu toplantıda Bakan Yerlikaya’ya iletildi.

Toplantıda konuşan AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, çadırdan beri hizmet veren fakat görev süresi dolduğu için işine devam edemeyecek olan TYP’li çalışanların durumunun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a iletilmesini istedi. 

Deprem konutlarında kura çekim tarihlerinin netleştirilip ona göre bilgi verilmesinin daha doğru olacağını belirten, Milletvekili Ölmeztoprak anahtar teslimi yapılan fakat tadilat çalışmaları devam ettiği için konutlarına yerleşemeyen depremzedelerin, konutlarına yerleşinceye kadar kira desteğinden faydalanmasını da talep etti. 

KAYNAK: Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.