banner13

Hatice Akbaş madalyayı garantiledi

Malatyalı Milli boksörümüz Hatice Akbaş, Paris 2024 Olimpiyatlarında yarı finale yükseldi. Milli boksör madalyayı garantiledi ve sıcağı sıcağına ilk açıklamasında memleketi Malatya’ya selam yolladı.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
02 Ağustos 2024 Cuma 15:09
Hatice Akbaş madalyayı garantiledi

 Malatyalı Milli boksörümüz Hatice Akbaş, Paris 2024 Olimpiyatları adını yarı finale yazdırdı.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları boks branşında kadınlar 54 kiloda mücadele eden Malatyalı milli sporcu Hatice Akbaş, Moğol rakibini yenerek yarı finale yükseldi.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları boks branşında Kadınlar 54 kiloda mücadele eden Malatyalı milli sporcu Hatice Akbaş, çeyrek finalinde Moğol rakibi Enkhjargal Munguntsetseg'i mağlup etti.

Hatice Akbaş,  Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'ndaki ilk boks madalyamızı garantilemiş oldu.

Hatice Akbaş, TRTSPor’a yaptığı açıklamada, “Çok mutluyum, çok gururluyum, Bu madalyayı almak için büyük bir mücadele verdim. Bu başarımın sahibi babam. Babamı çok seviyorum ve şunu söylemek istiyorum, bütün babalar kızlarının arkasında dursun, onlara öncülük etsin. Daha nice nice madalyalar ülkemize gelir. Çok mutluyum, muhteşem bir ekip var arkamda. Beni çok iyi desteklediler. Yıllardır bunun hayalini kuruyorum. Çok fedakârlık yaptım, destekleyen, dua eden herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.