banner13

İşte Malatya'da Cumhuriyet Bayramı programı...

Malatya’da Cumhuriyet Bayramı kutlamaları provaları 25 Ekim’den itibaren başlıyor. 29 Ekim günü de devam edecek. Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları nedeniyle belirtilen tarihlerde ve saatlerde kışla ve İnönü Caddesi'nin belli bir kısmı trafiğe kapatılacak.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
22 Ekim 2024 Salı 19:32
İşte Malatya'da Cumhuriyet Bayramı programı...

Malatya'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın coşkuyla kutlanması için düzenlenecek etkinlikler hakkında Malatya Valiliği tarafından bilgilendirme yapıldı. Tüm Malatya halkı düzenlenecek etkinliklere davet edildi.

25 Ekim 2024 Cuma günü saat 10.00’da, İnönü Caddesi’nin Sıtmapınarı ile Dedekorkut Parkı arasında genel prova yapılacak.

28 Ekim 2024 Cuma günü Atatürk Kışla Caddesinde saat 13.00’de Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni, ardından saat 18.30’da Doğa Cadde AVM önünden başlayacak Kortej-Fener Alayı ve Bayrak Yürüyüşü Sümer Park Önü kadar gerçekleştirilecek.

29 Ekim 2024 Salı günü saat 10.00’da ise Cumhuriyet Bayramı 101. Yıl Kutlama Töreni yapılacak kutlama Doğa Cadde AVM önünden başlayıp Sümer Park önüne kadar sürecek.

Bu etkinlikler nedeniyle ilgili güzergâhtaki yollar trafiğe kapalı olacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.