banner13

RTÜK Başkanı Şahin’den ERTV’ye ve Malatya’ya geçmiş oldun mesajı

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Ebubekir Şahin ERTV canlı yayını esnasındaki deprem anı görüntülerini paylaşarak, ERTV çalışanları nezdinde tüm Malatya halkına geçmiş olsun dileklerini iletti.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
16 Ekim 2024 Çarşamba 13:43
RTÜK Başkanı Şahin’den ERTV’ye ve Malatya’ya geçmiş oldun mesajı

Merkez üssü Malatya’nın Kale ilçesi olan 5.9 büyüklüğündeki depreme televizyonumuz ERTV’de canlı yayında yakalan Hülya Kaya soğukkanlılıkla yayını devam ettirdi. ERTV canlı yayınındaki deprem anları da hemen hemen tüm sosyal medya platformlarında yayınlandı. Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Ebubekir Şahin de ERTV canlı yayını esnasındaki deprem anı görüntülerini paylaşarak, ERTV çalışanları nezdinde tüm Malatya halkına geçmiş olsun dileklerini iletti.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; “Geçmiş olsun Malatya. Kale ilçesinde yaşanan 5,9 büyüklüğündeki deprem, yerel kanal @ertvcomtr canlı yayınına yansıdı. Soğukkanlılıkla yayını devam ettiren sunucu Hülya Kaya ve televizyon çalışanları nezdinde tüm Malatya halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.”

ERTV Haber Merkezi

Son Güncelleme: 16.10.2024 13:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.