banner13

Malatya’da siyaset yapmak bu kadar rahat oldu!

Malatya’da meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki deprem sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın telefonla arayıp bilgi almak istediği Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’in oldukça rahat ve Malatya’da hiçbir şey yokmuş gibi davranması tepki çekti. Kentte yer yerinden oynarken Başkan Er’in bu denli rahat olması, ‘Malatya’da siyaset yapmak için Malatya’da hiçbir problem yok demek gerekiyor’ düşüncesini akıllara getirdi.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
16 Ekim 2024 Çarşamba 22:05
Malatya’da siyaset yapmak bu kadar rahat oldu!

Malatya 5.9 büyüklüğünde deprem ile sarsıldı, yer yerinden oynadı, Büyükşehir Belediye Başkanı ise rahat bir tavırla ‘hiçbir problem’ yok dedi.

Merkez üssü Kale olan 5.9 büyüklüğündeki depremle sarsılan Malatya’da yer yerinden oynarken, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, bilgi almak için kendisini arayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefonda görüşürken, rahat bir şekilde Malatya’da hiçbir şey yokmuş gibi davrandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile telefonda bile olsa görüşme fırsatı bulmuşken, Malatya’daki olumsuzlukların hiçbirinden bahsetmeyen, hiçbir talepte bulunmayan Başkan Er, rahat tavırları tepkilere neden oldu.

Kentte yer yerinden oynarken Başkan Er’in bu denli rahat olması, ‘Malatya’da siyaset yapmak için Malatya’da hiçbir problem yok demek gerekiyor’ düşüncesini akıllara getirdi.

Başkan Er’in Malatya’da her şey güllük gülistanlıkmış gibi Cumhurbaşkanı Erdoğan ile konuşma anları da Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

KAYNAK: ERTV HABER MERKEZİ

Son Güncelleme: 16.10.2024 22:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.