banner13

Malatya’da 4.4 büyüklüğünde deprem!

Merkez üssü Malatya’nın Yeşilyurt ilçesi olan 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
01 Ağustos 2024 Perşembe 13:07
Malatya’da 4.4 büyüklüğünde deprem!

Afet Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığından verilen bilgiye göre, saat 05.52’de merkez üssü Malatya’nın Yeşilyurt ilçesi olan 4.4 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi. Yerin 7.0 kilometre derinliğinde gerçekleşen deprem il merkezide şiddetli bir şekilde hissedildi.

Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü ise, depremin merkez üssünü Malatya merkez Yeşilyurt ilçesi Aşağıköy Mahallesi olarak açıklayıp, büyüklüğünü 4.4, derinliğini de 5.0 kilometre olarak duyurdu. 

Kent genelinde şiddetli bir şekilde hissedilen deprem nedeniyle herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı bildirildi.

31 Temmuz günü de sabah saat 07.10 sularında merkez üssü Malatya’nın Yeşilyurt ilçesi olan 4.0 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. 2 gündür 4 ve üzeri büyüklüklerde depremler ile sallanan Malatya’da vatandaşlar tedirgin.

ERTV HABER MERKEZİ

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.