banner13

Büyükşehir Belediyesi'nde büyük operasyon! Görev değişimleri...

Malatya Büyükşehir Belediyesinde üst düzey kadroda değişim yaşandı. Son olarak Malatya Büyükşehir Belediyesinde Genel Sekreter yardımcılığı görevinde bulunan Nurhan Demir ve Salih Uzun görevlerinden alınarak yerlerine Mustafa Katipoğlu ve Seyithan Tekin atandı. Basın Daire Başkanlığına ise Kadir Çelik atandı. Atandığı her görevde başarılı olan Katipoğlu’nun Genel Sekreter yardımcılığı görevine getirilmesi Malatya adına umut verici oldu.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
06 Eylül 2024 Cuma 19:43
Büyükşehir Belediyesi'nde büyük operasyon! Görev değişimleri...

Malatya Büyükşehir Belediyesinde üst düzey kadroda görev değişimi yaşandı. 31 Mart yerel seçimlerinde Başkanlığa seçilen ve yaklaşık 6 aylık görev süresi zarfında somut olarak sadece görev değişimleri yapan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, son olarak iki genel sekreter yardımcısı ve Basın Daire Başkanını da görevden aldı, yerlerine ise yeni atamalar yaptı.

Seçimlerden sonra Malatya Büyükşehir Belediyesinde Genel Sekreter yardımcılığı görevine getirdiği Nurhan Demir başta olmak üzere göreve getirdiği isimler konusunda da sürekli eleştirilerin odağında olan Başkan Er’in ekibini bir türlü kurmaması da şehirde tepkilere neden oluyor.

Son olarak Malatya Büyükşehir Belediyesinde Genel Sekreter yardımcılığı görevinde bulunan Nurhan Demir ve Salih Uzun görevlerinden alındı, yerlerine ise Mustafa Katipoğlu ve Seyithan Tekin atandı. Yine Basın Daire Başkanı Deniz Demir de görevden alındı, yerine ise Kadir Çelik atandı.

Görev yaptığı her belediye başkanı ile atandığı her görevde başarılı olan Katipoğlu’nun Genel Sekreter yardımcılığı görevine getirilmesi Malatya adına umut verici oldu.

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı iken görev yaptığı sürede Malatyalıların gönlünde taht kuran, 6 Şubat asrın felaketi olan deprem anından itibaren tüm itfaiye teşkilatı ile birlikte gece gündüz enkaz başından ayrılmayarak, arama kurtarma çalışmaları yürüten Mustafa Katipoğlu’nun, Genel Sekreter yardımcılığı görevine atanması Malatya adına umut verici oldu.

Göreve geldiği günden bu yana eleştirilerin odağında olan Başkan Er'in, başarıları ile konuşulan Mustafa Katipoğlu’nu Genel Sekreter yardımcılığı görevine getirmesi ilk kez doğru bir karar verdiği yönünde değerlendiriliyor.

Yaşanan son görev değişimleri ile birlikte hizmetlerin aksamaması, projelerin gecikmemesi ve artık Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin toparlanması umut ediliyor. Öte yandan Malatya Büyükşehir Belediyesinde görev değişikliklerinin devam edeceği öğrenildi.

Son Güncelleme: 07.09.2024 17:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.