banner13

Barajda kaybolan şahsın cenazesine ulaşıldı

Adıyaman Atatürk Barajı’nda bayramın ikinci günü kaybolan Hasan Yılmaz’ın cenazesi, su altı ve su yüzeyinde yapılan çalışmalar sonrası bulundu.

02 Nisan 2025 Çarşamba 17:22
Barajda kaybolan şahsın cenazesine ulaşıldı

Adıyaman Atatürk Barajı’nda bayramın ikinci günü kaybolan Hasan Yılmaz’ın cenazesi, su altı ve su yüzeyinde yapılan çalışmalar sonrası bulundu.

Ramazan Bayramı’nın 2'nci günü Kahta ilçesi Belören Köyü yakınlarında 2 arkadaşıyla Atatürk Barajı’nda görülen ve bir daha haber alınamayan döner ustası Hasan Yılmaz’ı (44) arama çalışmaları sonuç verdi. Baraja düşen Hasan Yılmaz'ı bulmak için jandarma, AFAD ve polis dalgıç ekipleri sevk çalışma yaptı. Malatya ve Elazığ’dan takviye ekiplerinde gelmesiyle toplam 38 kişiden oluşan su altı ve su üstü ekipleri cihazların yardımıyla kayıp şahsı aradı.

Olaydan sonraki 3'üncü günde aralıksız yapılan arama çalışmaları sonucunda şahsın cenazesi suyun yaklaşık 20 metre derinliğinde ekipler tarafından bulundu. Cenaze, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından hastane morguna kaldırıldı.

İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.