banner13

Bıçaklı kavga cinayetle bitti! 1 ölü, 2 yaralı

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada yaralanan 3 kişiden biri kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden 24 yaşındaki şahsın, 2 yıl önce yine bir cinayete kurban giden Ekrem Kaya'nın yeğeni olduğu öğrenildi.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
21 Temmuz 2024 Pazar 13:07
Bıçaklı kavga cinayetle bitti! 1 ölü, 2 yaralı

Olay, saat 18.00 sıralarında İskender Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Said Halim Paşa Sokak üzerinde husumetli oldukları ileri sürülen iki grup arasında tartışma sonrası bıçaklı kavga çıktı. Kavgada, bıçak darbesi sonucu baba oğul İ.K. ile B.K. ve E.Ç. yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ile sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılardan baba oğul Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne diğer yaralı ise Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Olay yerinde inceleme yapan ekipler bir adet bıçak buldu. Hastanede tedavilerine devam edilen yaralılardan göğüs bölgesinden bıçaklanan B.K. hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı, hayatını kaybetti.

Baba- oğulu bıçaklayan Ersin U. adlı şahsın polis tarafından, olaydan sonra sığındığı bir binada suç aleti bıçak ile birlikte yakalandığı öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Bu arada, cinayete kurban giden Baki Kaya’nın, “Eko” lakabıyla bilinen ve 2 yıl önce uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülen Ekrem Kaya’nın (34) ağabeyinin oğlu olduğu öğrenildi.

KAYNAK: İHA/malatyayenises

Son Güncelleme: 21.07.2024 13:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.