ERTV

RTÜK Başkanı Şahin’den ERTV’ye ve Malatya’ya geçmiş oldun mesajı

GÜNCEL

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Ebubekir Şahin ERTV canlı yayını esnasındaki deprem anı görüntülerini paylaşarak, ERTV çalışanları nezdinde tüm Malatya halkına geçmiş olsun dileklerini iletti.

Merkez üssü Malatya’nın Kale ilçesi olan 5.9 büyüklüğündeki depreme televizyonumuz ERTV’de canlı yayında yakalan Hülya Kaya soğukkanlılıkla yayını devam ettirdi. ERTV canlı yayınındaki deprem anları da hemen hemen tüm sosyal medya platformlarında yayınlandı. Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Ebubekir Şahin de ERTV canlı yayını esnasındaki deprem anı görüntülerini paylaşarak, ERTV çalışanları nezdinde tüm Malatya halkına geçmiş olsun dileklerini iletti.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; “Geçmiş olsun Malatya. Kale ilçesinde yaşanan 5,9 büyüklüğündeki deprem, yerel kanal @ertvcomtr canlı yayınına yansıdı. Soğukkanlılıkla yayını devam ettiren sunucu Hülya Kaya ve televizyon çalışanları nezdinde tüm Malatya halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.”

ERTV Haber Merkezi

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.