ERTV

Bu kadarına pes! Haber vermeden yıkım! Kediler enkaz altında kaldı

GÜNCEL

Rezerv alan ilan edilen Yıldıztepe Mahallesi’nde çocuklarıyla yaşayan kadın evde kahvaltı hazırladığı esnada, iddiaya göre yıkım firması evini başına yıktı. Eşyaları ve evde beslediği kedileri enkaz altında kalan kadın yaşananlara tepki gösterince firma yetkilileri de “nereye şikayet ederseniz edin” dediler. Hayatının şokunu yaşayan ve mağdur olan aile karakola giderek yıkım firmasından şikayetçi oldu.

Rezerv alan ilan edilen Yıldıztepe Mahallesi’nde çocuklarıyla yaşayan kadın evde kahvaltı hazırladığı esnada, iddiaya göre yıkım firması evini başına yıktı. Eşyaları ve evde beslediği kedileri enkaz altında kalan kadın yaşananlara tepki gösterince firma yetkilileri de“nereye şikayet ederseniz edin” dediler. Hayatının şokunu yaşayan ve mağdur olan aile karakola giderek yıkım firmasından şikayetçi oldu.

3 oğluyla yaşadığı evi iddiaya göre yıkım firması tarafından başına yıkıldı, canını zor kurtardı..

Rezerv alan ilan edilen Yıldıztepe Mahallesi’nde çocuklarıyla yaşayan kadın, iddiasına göre sabah saatlerinde kahvaltı hazırladığı esnada bölgede yıkıma gelen firma tarafından mağdur edildi, haberi olmadan evi başına yıkıldı.

Hayatının şokunu yaşayan talihsiz kadın, neye uğradığını şaşırdı. İddiasına göre beslediği kedileri de enkaz altında kalarak telef oldu.

Yıkım firmasından şikayetçi olan talihsiz kadının ev sahibi Hüseyin Taş, “Bu evi ben kendi imkanlarımla yaptım, çoluk çocuğuyla yaşasın diye verdim. Kirada almıyordum.Yıkımın olduğu gün bölgeye geldim. Kiracım kenarda üzgün bir şekilde oturuyordu. Ne olduğunu sorunca anlattı bana evin yıkıldığını. Hiç haber vermeden yıkmışlar.” Diye konuştu.

Yine iddiaya göre Firma yetkilileriyle görüştüklerinde “nereye şikayet ederseniz edin” cevabını aldılar. Taş, “yıkımın olduğu bölgeye geçtim. Yetkiliyi çağırdım. Yetkiliye dedim ki; siz buraya geldiniz ama belki içerde hasta var, belki yataktadır diye hiç düşünmediniz mi? Senin ailene bunu yapsam ne hissederdin? Seni şikayet edeceğim dedim, o da; istediğin yere şikayet et dedi. 4 defa aradık polisler gelmedi. Kiracımı aldım, karakola gittik, şikayetçi oldu. İçeride kedileri vardı, söylediğine göre onlarda enkaz altına kalmış.” İfadelerini kullandı.

ERTV HABER MERKEZİ

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.